titkarsag@adamjeno.hu

titkarsag@adamjeno.hu

+36 (1) 386 4610

+36 (1) 386 4610

kretafav002

ROCK AND MAGIC SE – Akrobatikus rock and roll

A ROCK AND MAGIC SE nagy szakmai múlttal rendelkező budapesti akrobatikus rock and roll sportegyesület, amely sportolást és szórakozást kínál gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek egyaránt. 2005 óta folynak akrobatikus rock and roll edzések itt az iskolában, ez alatt több Budapest bajnoki, országos bajnoki cím, sőt világbajnoki aranyérem is került Köbölös diák nyakába, akik itt kezdtek.

Az iskolai szabadidő sport foglalkozások elsősorban a mozgásforma alapjainak elsajátításával, ritmusérzék- és mozgáskoordináció-fejlesztéssel és a helyes testtartás megtanulásával indulnak. A jókedvű és vidám órák keretein belül a gyerekek komplex táncokat és koreográfiákat tanulnak, amiket fellépéseken, versenyeken mutathatnak be.

Az egyesület célja az akrobatikus rock and roll legmagasabb szintű színpadra vitele, a professzionális táncoktatás és utánpótlás nevelés, az elhivatott nemzetközi és hazai versenyeztetés, és természetesen a mozgás, a tánc és sport megszerettetése.

A ROCK AND MAGIC SE várja mindazon fiatalokat, táncolni és sportolni szeretőket tagjai közé, akik szeretnének megismerkedni a rock and roll pezsgő műfajával. Az edzéseket Imreh-Fekete Kinga okleveles szakedző tartja, világbajnok csapatok és párosok edzője.

Az edzéseket kedden és csütörtökön 16-17 óráig az iskola tornatermében tartjuk.