titkarsag@adamjeno.hu

titkarsag@adamjeno.hu

+36 (1) 386 4610

+36 (1) 386 4610

kretafav002

Tisztelt Szülők!

Iskolánk tanulóinak az E-menza rendszeren keresztül tudják étkezéssel kapcsolatos ügyeit intézni. A belépési link a honlap kezdőoldalán megtalálható.

Ezen a felületet rendelhetik meg, illetve mondhatják le gyermekeik étkezését, valamint a befizetés is ezen keresztül történhet meg. Ez sokaknak már ismerős lehet, mert a kerület óvodáiban már használhatták. A különbség annyi lesz, hogy itt az iskolában nem személyre szóló étkezési kártyát kapnak a gyermekek, hanem egy osztálykártya lesz, de ez független a szülői oldal teendőitől.

Aki már az óvodában regisztrált erre az oldalra, annak a szokásos belépés után az általunk egy e-mailben megküldött új regisztrációs kóddal „magához kell csatolni” újból gyermekét. Így ez már az iskolai rendelésfelülete lesz gyermeküknek.

Aki még nem ismeri az E-menza rendszerét a mellékelt használati útmutató segítségével tud eligazodni. Belépés után az általunk egy e-mailben kiküldött regisztrációs kód segítségével tudja gyermekét „magához csatolni”. Utána már lehet étkezést rendelni számára.

A regisztrációs kód e-mailben való kiküldése a beiratkozás után július hónap folyamán történik meg. Érdemes a spam mappát is figyelni.

Fontos tudnivaló, hogy adott napon 9:00 óráig tudják a következő nap étkezésrendelését módosítani.

Étkezési kedvezmények igénybevételéhez (három, vagy több gyermekes család, tartósan beteg gyermek, rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülők, vagy egyéb kedvezmény esetén) az azt igazoló iratok bemutatása, valamint az étkezés menüpont alatt megtalálható adatlap kitöltése szükséges.

A diétás étkezések megrendeléséhez kizárólag szakorvosi igazolást tudunk elfogadni, mely egy évnél nem régebben került kiállításra, valamint szintén az étkezés menüpont alatt megtalálható étkezési kedvezmény formanyomtatvány megfelelő részének kitöltése szükséges. Itt jelzik az „e” pont aláhúzásával diétás étkeztetésre való igényüket (a diétás étkezés önmagában nem jogosít étkezési kedvezményre), amit szintén az iskola titkárságára kell eljuttatni akár elektronikus formában a tittkarsag@adam.dbtk.hu e-mail címre. Az étkeztető konyha jóváhagyása után az iskola állítja be a tanulók étkezési felületén, hogy tudjanak gyermekük számára diétás étkezést rendelni.

Minden dokumentum és adatlap legkésőbbi beküldési határideje a beiratkozás után június 30-ig esedékes.

     

Étkezési kedvezmény igénybevétele szociális alapon

Önkormányzati támogatás

Ha a család egy főre jutó nettó jövedelme,

  •  nem haladja meg a 53.500 Ft-ot, 25%-os térítési díj fizetendő;
  •  53.501 és 85.600 Ft közé esik, 50%-os térítési díj fizetendő.

A kérelmező nyilatkozat mellé jövedelemigazolást kell csatolni. Kérelmező nyilatkozat a honlapról letölthető, valamint az iskola titkárságán átvehető.

Üdvözlettel:
Az iskola Titkársága