Leendő elsősök szüleinek

A Gellérthegy oldalában, csendes, zöld övezetben található az iskolánk. Tantestületünk gyermekközpontú. Fontosnak tartjuk, hogy tanulóink együttműködésre képes, megbízható, korszerű tudással rendelkező felnőttekké váljanak. Az olvasás-írás tanítása a helyes ejtésre alapozott, elemző-összetevő módszerrel történik, mely segítségül hívja a szótagolást is. Iskolánkban emelt szintű oktatás folyik ének-zenéből, angol és német nyelvből. A nyelv oktatás bontott csoportban történik. Negyedik osztálytól informatika oktatás folyik két számítógépes laborban. Nagy, felújított tornaterem, kondicionáló terem, teniszpálya, kézilabdapálya, kosárlabdapálya várja a gyerekeket. Délután otthonos napköziben, szakkörökön, tanfolyamokon tölthetik el szabadidejüket tanulóink. A gyakorló iskola keretei között tanítóképzős és testnevelés szakos hallgatókkal foglalkozunk, valamint a kerület pedagógusainknak lehetőséget biztosítunk óralátogatásra.

Körzethatárok!

 

 

“Mikor beköltöztünk a Ménesi út 37. szám alá, még nem is tudtam milyen szerencsések vagyunk. Gyermekeink picik voltak és még messze volt az iskola kérdése.
Amikor Orsolya lányunk iskolaérett lett, örömmel értesültünk, hogy házszám szerint az Újbudai Ádám Jenő Általános Iskolához(Köbölhöz) tartozunk. Sokat sétáltunk az iskola környékén és mindig tetszett a hatalmas, rendezett udvar a csendes környezet és az iskola épületéből áradó tisztelet.
Remek tanítók keze alatt tanulták meg a gyerekek az alapokat, melyre a jövőben biztonsággal lehet építkezni. Bármikor kérdezem, milyen volt a suliban mindig azt a választ kapom, hogy”Anya, ma is nagyon jó volt!” És ez fontos, hogy örömmel indulnak el minden reggel. Most már harmadik gyermekünk lépi át az iskola kapuját szeptemberben és nem kérdés, hogy negyedik gyermekünk is itt fogja majd megkezdeni tanulmányait . “

Oraveczné Hegyesi Andrea
Orsolya, Zsombor, Bíborka és Emese anyukája

 

“Törzsgyökeres Gellért hegyi lakosként már én is a „Köböl” iskolapadjait koptattam és mindig örömmel gondolok vissza életem azon éveire.
Számomra kézenfekvő volt, hogy lányunk is ide járjon. Az elmúlt néhány hónap bebizonyította, hogy az oktatás színvonala, a gyerekek iránti szeretet és az erkölcsi alapértékek átadása az elmúlt harminc évben semmit nem változott. Kislányomat feleségemmel közösen féltettük de már az iskola kezdete óta lányunk nap mint nap örömmel és egészséges önbizalommal vág neki a soron következő nap kihívásainak.
Határozott véleményem a mai kihívásokkal teli világban talán az egyik legfontosabb dolog amit el szeretnénk érni a gyerekeinknél, hogy azt amit kötelező jelleggel nap mint nap meg kell tenniük – azaz el kell menni a suliba és ott tanulni és teljesíteni kell -, azt örömmel tegyék meg. Az iskolának, lányom tanárainak, nevelőinek eddig teljes mértékben sikerült ezt a nem könnyű célt elérni. A leendő elsős szülők részére az iskola választáskor talán még fontos lehet az a szempont is, hogy tudják az oktatói kar még egyéni áldozatok árán is segíti az osztályközösség kialakulását olyan programok szervezésével, melyek nem részei az alaptantervnek. “

Bánky Zsolt
Liliána apukája

 

2018/2019-es tanévben indítandó első osztályok

2018/2019-es tanévben 3 első osztály indítását tervezzük, az egyikben első osztálytól kezdve emeltszintű ének- zene oktatás működik, a másik két osztályunkban az angol, ill. német nyelvet fogják majd tanulni a gyerekek.

Iskolanyitogató 2012-2013

Iskolánk

1118 Budapest, Köbölkút utca 27. GPS: 47°28’58.68”N 19°1’58.97”E
Telefonszám: +36-1 386-4610 , Fax: +36-1 209-9190

         

Kapcsolat