titkarsag@adamjeno.hu

titkarsag@adamjeno.hu

+36 (1) 386 4610

+36 (1) 386 4610

kretafav002

Samurai – Judo

Samurai Judo Club Sportegyesület- Közhasznú Civil Szervezet

A Samurai Judo Club önerőből, családi összefogással indult 2007-ben, Havasi Imre, és fiai Havasi Viktor és Havasi Péter judó szakedzők, egykori válogatott versenyzők, valamint Fridrich Annamária volt judó versenyző és olimpiai judó versenybíró segítségével.

Edzéseink helyszíne: Samurai Bikás Dojó (Újbuda Sportcentrum-1116 Budapest, Bártfai u.52/B) és Samurai Köböl Dojó (Újbudai Ádám Jenő Általános Iskola -1116 Budapest, Köbölkút u.27.) a szakedzők nap, mint nap tartanak edzéseket.

A Samurai Bikás Dojó és a Köböl Dojó összes edzése a havi tagdíj befizetésével szabadon látogatható, valamint az edzéscsoportok továbbra is átjárhatóak! A konditeremre vonatkozó kedvezmény minden Samurai JC-s tagnak és hozzátartozójának jár!

A Samurai JC egyesületi alapító tagok célja a sport, azon belül pedig a judó, mint önvédelmi küzdősport megismertetése és megszerettetése volt minél szélesebb körben. A kezdeti 10 fős taglétszám pár év alatt több, mint 150 főre duzzadt a szakedzők kitartó munkája során, mert edzéseiken 4-74 éves korig mindenki megtalálja a neki megfelelő csoportot, rendszeres mozgást, edzéstervet. Akár hobbi, akár versenysport céljai vannak a jelentkező tagoknak.
Mottójuk:

 “Profiktól nem csak profiknak.”

Szellemi, erkölcsi nevelés részeként pedig minden egyesületi tag kap egy ún. „Szamuráj Kódexet”, mely részletesen taglalja az elvárt és követendő életfilozófiát, viselkedést, hozzáállást. Persze az ebben leírt 7 fő erény eléréséhez van, hogy egy élet is kevés…

Havasi Viktor által létrehozott és 2012 óta működő versenyzőszakosztály (több, mint 44 leigazolt versenyzővel) pedig garancia arra, hogy az élsportolói vágyakkal érkező gyerekek is megtalálhassák a számításukat. A Samurai Judo Club immár az országos szintű versenyzőket kinevelő judo klubok elit csoportjába tartozik, több versenyzőjük a korosztályos nemzeti válogatott tagja.
Utánpótlás eredményeink alapján bekerültünk a MOB Sport XXI támogatási programjába, valamint a Heraklész Bajnok programba is. A következő évekre már a további korosztályos válogatottság mellé az Európa –Világkupa sorozatokon, majd az utánpótlás Európa bajnokságokon, világbajnokságokon, Ifjúsági Olimpián való részvétel a kitűzött cél.
Kiemelkedő és folyamatosan növekvő számú országos eredményekkel büszkélkedhetnek a Samurai Judo Club – saját nevelésű – versenyzői, akik 5 korosztályban (Diák,Serdülő,Ifi, junior, felnőtt ) versenyeznek. Rendszerint az Országos Diákolimpia, Országos Magyar Bajnokság, Országos Magyar Kupa, Országos Rangsorverseny aranyérmesei,dobogósai, pontszerzői.

A rangos nemzetközi versenyeken elért sok szép érem és pontszerző hely is tovább öregbítik a klub hírnevét immár külföldön is. Tanfolyamos judós, kezdő versenyzőikkel pedig százszámra hordják haza a régiós versenyeken megszerzett érmeket, eredményeket. Így biztosítják a klub vezetői a folyamatos és megfelelő utánpótlást az idősebb versenyző korosztályok felé.

Vezetőség bemutatása:

A klub elnöke és a versenyszakosztály vezetője Havasi Viktor, alelnöke és gazdasági vezetője Fridrich Annamária, szakmai elnöke Havasi Imre.

Edzők bemutatása:

Havasi Imre (a Magyar Judo Szövetség aranyfokozatú kitüntetettje, egyetemi diplomás judó szakedző. Egykori nevelőedzője volt több sikeres sportolónak, – Európa bajnoki, világkupa érmes judósnak- és magyar bajnokok hosszú sora került ki a kezei közül. Dolgozott válogatott keretedzőként, edzősködött többek között az MTK-ban, volt a Budapesti Honvéd szakosztályvezetője és edzője, külföldön is
kipróbálta magát, de régi álma, a családi judó klub megvalósulása az amire a legbüszkébb.) Fő feladata – konzultáció, szakmai tanácsadás
Havasi Viktor (volt válogatott versenyző, egyetemi diplomás judó szakedző, olimpiai és nemzetközi versenybíró)-versenyző szakosztály vezetője, vezető edző
Csizmadia Eszter a magyar judó első női olimpikonja (2000 Sydney). Világbajnoki ötödik helyezett (1999 Birmingham) Hazai és nemzetközi versenyzői pályafutásának főbb állomásai női 63-kg-ban: nyolcszoros felnőtt magyar bajnok, 1993-EYOD győztes, 1998-1999, 3x Világkupa érmes, Európa bajnoki hetedik helyezett, 1999- Universiade győztes. Egyetemi diplomás judó szakedző, I.osztályú versenybíró –
utánpótlás edző, versenyző edző
Fridrich Annamária (volt válogatott judó versenyző, kétszeres olimpiai bíró – nemzetközi versenybíró)-versenyző edző
Kántor Katalin Magyar bajnoki érmes judóversenyző, edző, a Testnevelési Egyetemen judó szakos testnevelő tanárként végzett. Tanfolyamos edző, az iskola judo program vezetője (Újbudai Ádám Jenő Általános Iskola).
Nizsalóczki Erik (judó szakos testnevelő tanár )-tanfolyamos edző- iskola judo program

Az alábbi edzésidőpontjaink és csoportjaink vannak jelenleg:

Samurai Bikás Dojo
Eszter néni:
Ovi judo: H: 17.00-18.00- Kisterem
Kezdő csoport: H-Sz: 18.00-19.00 -Kisterem
Viktor:
Haladó csoport: H:17.30-18.30. Sz:17.30-19.00 -Nagyterem
Viktor: Versenyző csoport:H-Sz-P: 16.00-17.30., K-Cs: 07.00-08.00-Nagyterem

Samurai Köböl Dojo
Kata néni:
Kezdő csoport: K-Cs:16.00-17.00
Haladó csoport: K-Cs:17.00-18.00.

A honlapunkon ( www.samuraijudo.hu) és Facebook oldalunkon (Samurai Judo Club) minden információt megtalálhatnak rólunk, folyamatosan töltődő hírekkel, frissített képekkel, ahonnan színes képeskönyvként betekinthet minden érdeklődő a klub színvonalas és vidám életébe.

Havasi Viktor
Samurai JC-Vezetőség