titkarsag@adamjeno.hu

titkarsag@adamjeno.hu

+36 (1) 386 4610

+36 (1) 386 4610

kretafav002
Vizsnyiczai Sári

Vizsnyiczai Sári vagyok. 2007-ben szereztem diplomáimat a Károli Gáspár Egyetem Bölcsészettudományi Karán, mint Japán szakos bölcsész és tanár továbbá Kommunikáció szakon, mint Kommunikáció szakos bölcsész Társadalmi kommunikáció szakirányban. 2023-ban a Békés Dúlaműhely elismerő oklevelével szülésfelkészítő és szüléskísérő dúlává váltam.

2008-tól 2022-ig a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Gimnáziumban tanítottam japán nyelvet a gimnáziumi órák keretében, illetve tartottam japán szakkört 3. évfolyamtól 9. évfolyamig, ahol célom volt a japán nyelv tanulásának megalapozása mellett a gyermekek érdeklődésének felkeltése a japán kultúra és nyelv iránt.
Váratlan fordulat után a 2022/23-as tanévet napközis nevelőként kezdtem meg az Újbudai Ádám Jenő Általános Iskolában.
Napközis nevelői munkámat a konzervatív értékek, mint: tisztelet, tisztesség, következetesség, őszinteség, pontos munka, fegyelem és rend határozzák meg. A dúlai szemlélet, a kísérés és elfogadás, értő figyelem gyakorlása átszövi mindennapjaimat. Háromgyermekes édesanyaként nem okoz gondot az iskolában a diákok konfliktusainak segítése, a biztatás mint motivációs eszköz használata. Vallom, hogy a gyermekek gyengéd terelgetés mellett képesek egyre önállóbbá válni és saját útjukat járni. A napközis időkereten belül támogatom a kreatív ötletek megvalósítását, a szabadtéri szabad mozgásos játékot. Tanulószoba idejében pedig önálló, csendes, pontos munkára igyekszem nevelni a diákokat.  A gyermekeket és a velük töltött időt nagyon szeretem, megéri a fáradságot! Szeretnék fejlődni a digitális kompetenciák terén, illetve a közösségi programok szervezésében.
Az iskolán kívüli időmet férjemnek és gyermekeimnek, szeretteimnek szentelem. Szabadidőmben kézműves tevékenységekkel, hegedüléssel töltekezem.
Szeretettel várom a kisdiákokat a napközibe!