titkarsag@adamjeno.hu

titkarsag@adamjeno.hu

+36 (1) 386 4610

+36 (1) 386 4610

kretafav002

Karate tanfolyam

Budai Harcművész SE – Kyokushin Karate bemutatkozó

Az egyesület 2000-ben azzal a céllal jött létre, hogy elsősorban a Kyokushin Karate mozgásanyagán keresztül sportolási, versenyzési lehetőséget és hasznos időtöltést tudjon nyújtani gyerekeknek, felnőtteknek. Mára több edző segítségével négy újbudai helyszínen tartunk Kyokushin Karate edzéseket, ahol korosztály és tapasztalat szerint több csoportban van lehetőség edzeni.

Az Ádám Jenő Iskolában 2017 óta két csoportban tartunk edzéseket hétfőn és szerdán 14:00-15:00, valamint 15:00-16:00. Edző: Váczi Zoltán (31 év karate tapasztalattal, kétszeres Magyar Bajnok, MKKSZ küzdelmi válogatott edző, nemzetközi bíró, 4. danos mestervizsgáját Japánban szerezte meg).

Edzéseinken kiemelt figyelmet fordítunk a mozgásfejlesztésre, valamint a karatéban rejlő emberi értékek átadására a tanítványok felé pl.: tisztelet, becsület, kitartás. Elsődleges célunk a mozgás és sportolás megszerettetése, ezen keresztül a gyerekek kitartóbbá válnak, jobban tudnak összpontosítani, célokat tűzhetnek ki.

A hétköznapi edzéseket övvizsgákkal, táborokkal, szemináriumokkal, versenyekkel, karate bemutatókkal, közösségi programokkal (kirándulás, múzeumlátogatás, egyéb sportok kipróbálása) színesítjük. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk csatlakozó gyerekek egy értéket adó közösség részévé váljanak, ahol az edzéseken túl a szabad idejüket is szívesen töltik, együtt egy támogató közösséget alkotnak.

A versenyzés nálunk nem kötelező, de versenyzői csapatunkkal országos szinten az élvonalban vagyunk, hiszen a Magyar Kyokushin Karate Szervezet versenyminősítő rendszere alapján a több, mint 50 sportegyesületből 2021-ben a 3. helyen végeztünk, amely a 40 fős versenyzői csapatunk közös érdeme. 2021. novemberben a romániai utánpótlás Európa-bajnokságon 1 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzéremet szerzett csapatunk, mely az eddigi legjobb eredményünk.

Kezdő gyerekedzést bemutató videónk: https://www.youtube.com/watch?v=nytTnvO4R0g
Weboldalunk: www.karatebuda.hu
Facebook oldalunk: www.facebook.com/ujbudakarate
Instagram oldalunk: www.instagram.com/ujbudakarate
Youtube csatornánk: www.youtube.com/channel/UCSGXC5wGIZOXILSyKvvE3_Q

Edző (Váczi Zoltán) elérhetőségei:
telefon: +36302298938
e-mail: vaczi.zoltan@gmail.com