Köböl sítábor

2016. január 24 – 29., St. Michael im Lungau

4 jan · Ádám Jenő Általános Iskola · No Comments

Köböl sítábor 2016. január 24 – 29., St. Michael im Lungau

A téli sportokat kedvelő gyerekek és szülei örömmel várták ezt az iskolai programot.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a SLIDE Sc. szervezésében indultunk útnak. Kellemes utazást követően hétfőn reggel 6 oktatóval kezdődött meg differenciáltan a gyerekek oktatása. Legkisebb csapattagunk óvodásként állt lécre, legidősebbek a nyolcadikos lányok voltak, közöttük minden évfolyam képviseltette magát. 40 gyerekkel napi 6 órát tartózkodtunk a sípályán többnyire napsütésben. A gyönyörű időt kevés hó kísérte, mert a hőmérséklet olykor a 14°C-ot is elérte. Szálláshelyünkön lehetőség volt az izmok lazítására a medencében, szaunában.

Kísérő programként bevásárlás, kézműveskedés, társasjáték szerepelt a kínálatban. Hagyományaink közé tartozik az utolsó délelőtti síverseny, amely kijelölt pályán zajlott időméréssel egybekötve. Lelkes szurkolók előtt síeltek a tanítványaink, akik az edzések alatt egyre jobb technikai tudásra tettek szert. Az utolsó esténken értékelésre, díjkiosztásra került sor. Majd ezt követően Ki mit tuddal szórakoztattak bennünket a bátor előadók. Volt ott ének, tánc és paródia is.

Hazafelé buszunk elromlott, várakoztunk közel 4 órát, majd a szervezett, gyors pakolásnak köszönhetően 21 órára megérkeztünk. Köszönjük a szülők segítségét a gyerekek öltöztetésében, az autóbusz átpakolásában!

Képek megtekinthetők a ITT

Elekes-Prónay Zita és Tóth Zoltán tanárok

Category: Mindenkinek, Sport

Ádám Jenő Általános Iskola

Iskolánk

1118 Budapest, Köbölkút utca 27. GPS: 47°28’58.68”N 19°1’58.97”E
Telefonszám: +36-1 386-4610 , Fax: +36-1 209-9190

         

Kapcsolat